-


Uurprijs Extra diensten Tabel kinderopvangtoeslag Algemene voorwaarden

Uurprijs

Bij Bodhi Kinderopvang hanteren we een uurprijs, deze is €8,07. Er zijn twee mogelijkheden voor opvang.

 • Halve dagopvang: opvang van 7:00 uur tot 13:00 uur of van 13:00 uur tot 19:00 uur (6 uur).
 • Dagopvang: opvang van 7:00 uur tot 19:00 uur (12 uur).
 • Het is mogelijk om een contract af te nemen van 1 dag per week. Wanneer u halve dag opvang wenst is dit mogelijk vanaf 2 halve dagen per week, met name voor de continuïteit en voorspelbaarheid bij uw kind. Andere combinaties van bovenstaande opties zijn ook altijd mogelijk.

  Dagelijks hebben wij één plaats voor flexibele opvang. Dit is voor ouders die geen vaste dag in de week opvang afnemen in verband met bijvoorbeeld onregelmatig werk.

  De prijs is inclusief alle verzorgingsmiddelen zoals (warme) lunch, brood, drinken en luiers. Ontbijten is niet inbegrepen. Wanneer uw kind bij ons komt ontbijten om 7:00 uur kost dit €1,-.

  Berekentool maandelijkse kosten

  Hieronder kunt u een berekening maken van de gemiddelde maandelijkse kosten voor opvang. Kies de opvangoptie en het aantal dagen per week in. Klik daarna op "Voeg toe aan overzicht". U krijgt een overzicht van de kosten voor een gemiddelde maand.

  Let op: de werkelijke prijs zal per maand verschillen en is afhankelijk van het aantal werkdagen in een specifieke maand. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze berekening.

  Kies opvangoptie: Aantal dagen per week:


  Nog niets toegevoegd aan overzicht

  Afname extra dagdelen

  Bij Bodhi is het mogelijk om extra dagdelen af te nemen mits de groepsgrootte dit toestaat. Wij proberen altijd zo flexibel mogelijk te zijn en mee te denken met ouders. We willen gebruik maken van het voordeel van kleinschaligheid door flexibel en betrokken te zijn.

  De extra dagdelen zijn aan te vragen via Niokids. Iedere ouder krijgt bij inschrijving een inlogcode voor dit online programma. Hoe eerder de dagdelen worden aangevraagd hoe groter de kans is op goedkeuring. Wij accorderen de aanvraag z.s.m. via Niokids.


  Uurprijs Extra diensten Tabel kinderopvangtoeslag Algemene voorwaarden

  Extra diensten

  Kinderen hebben de mogelijkheid om bij ons te ontbijten. Dit kost per ontbijt €1,-.


  Uurprijs Extra diensten Tabel kinderopvangtoeslag Algemene voorwaarden

  Tabel kinderopvangtoeslag

  Vaak komt u als ouder in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, bijvoorbeeld wanneer beide ouders in loondienst werken, eigen bedrijf hebben, werkzoekend zijn, of studeren.

  De kosten worden gemiddeld voor 72% vergoed, afhankelijk van het gezamenlijk inkomen en het aantal kinderen dat naar de opvang gaat. Voor meer informatie over de kinderopvangtoeslag verwijzen wij naar de website van de belastingdienst. Hier kunt u precies uitrekenen wat de netto kosten voor u zijn. Of kijk in de tabel kinderopvangtoeslag.

  Download

  Uurprijs Extra diensten Tabel kinderopvangtoeslag Algemene voorwaarden

  Algemene voorwaarden

  Download de algemene voorwaarden voor Kinderopvang, Dagopvang en Buitenschoolse opvang 2016 van de Brancheorganisatie Kinderopvang via onderstaande knop.

  Download