Cris

Al jaren droom ik ervan om een verschil te maken, zo ook in de kinderopvang. Een kinderopvang organisatie waar ik mijn kennis en kunde in kwijt kan. Het werken in de jeugdhulpverlening tijdens mijn HBO opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening heeft mij bewust gemaakt van wat er mis kan gaan. Daarom wil ik mij inzetten voor de allerkleinsten om te zorgen dat het bij hen goed gaat. Dat zij een fijne, gezellige en gezonde jeugd hebben en zo kunnen opgroeien tot een gelukkige volwassene. Speerpunten voor mij in het werken met kinderen zijn: liefdevolle vriendelijkheid, aandacht, gezondheid, sociale ontwikkeling en morele ontwikkeling. Als oprichter van Bodhi Kinderopvang kijk ik ernaar uit om met mijn ideeën anderen te inspireren en mij te verbinden met gelijkgestemden. Graag werk ik samen en zet ik mij in voor anderen en een betere wereld!

cris.jpg
 

Michelle

Van jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wilde werken, specifiek met het jonge kind. Na het behalen van mijn diploma pedagogisch medewerker kinderopvang heb ik ervoor gekozen om de opleiding HBO Pedagogiek te gaan volgen. Ik wilde meer diepgang over de ontwikkeling en opvoeding van het kind en hoe ik dit als pedagogisch medewerker kan bevorderen. Ik vind het belangrijk dat er oog is voor het kind als individu en dat je je kan inleven en aanpassen aan het ontwikkelingsniveau van het kind. Ik leg vooral de nadruk op wat het kind al wel kan, op deze manier wil ik de ontwikkeling positief bevorderen en stimuleren. 
Bij Bodhi zorg ik met al mijn liefde en plezier voor de kinderen, wil ik dat ze zich thuis voelen en met veel plezier naar ons toe gaan!

Michelle .jpg
 

Marielle 

Ik werk al vele jaren in de kinderopvang, met verschillende leeftijdsgroepen. De visie en benadering bij Bodhi is in mijn ogen uniek. De zorg, aandacht en verbinding die hier gemaakt worden, met zowel de kinderen, voeding en de natuur maken dat ik hier met mijn hart kan werken.
Ik heb een pedagogische achtergrond, heb de opleiding tot Natuurvoedingskundige gevolgd en ik studeer momenteel Body & Mind language. Alle aspecten van Bodhi vallen hierin samen en ik ben dan ook blij en dankbaar voor zo' n mooie werkplek als dit!

Marielle .jpg
 

Vibeke 

Eigenlijk zou elke dag een feestje moeten zijn; gezellig samen (buiten) spelen, zingen, dansen, samen nieuwe smaken proeven, gezellig samen eten en natuurlijk hoort rusten daar ook bij.
Vanuit plezier, ontspannenheid en vertrouwen kunnen jullie je veilig ontwikkelen op jullie eigen tempo en ik vind het mooi dat ik daar onderdeel van mag zijn.
Ik ben sinds 2004 werkzaam als pedagogisch medewerker binnen de kinderopvang en dit werk doe ik nog steeds met veel plezier! Ik heb de afgelopen jaren op verschillende kinderdagverblijven ervaringen opgedaan en daarom weet ik heel goed wat ik binnen de kinderopvang zoek. Gelukkig kwam Bodhi op mijn pad! Toen ik het beleid las werd ik daar heel blij van; eindelijk een kinderopvang binnen Almere waar ik mij helemaal in hun visie kan vinden, op fietsafstand, aan de Leegwaterplas… wat een geluk! 😊

PHOTO-2020-11-03-18-23-51.jpg
 

Fierke

Ik ben Fierke Gardenier, 32 jaar en woon in Bussum, samen met mijn tweeling
(5 jaar) en mijn vriend Wouter. Ik werk 9 jaar als pedagogisch medewerker in de kinderopvang.
Ik hou van het pure wat kinderen hebben, alles is nieuw en bijzonder. Het blijft leuk om met kinderen de wereld binnen en buiten te ontdekken. Ik vind het belangrijk om naar elkaars behoeftes te kijken en dat iedereen zich gewaardeerd voelt. De kinderen maar ook ouders en collega’s. 
Bij mijn vorige werkplek werkte ik samen met Vibeke. Via haar ben ik bij Bodhi terecht gekomen. Wat mij zo aanspreekt aan Bodhi is de de aandacht voor elkaar, de goede biologische voeding die een kind nodig heeft om te spelen en te ontdekken en de kleinschaligheid zodat iedereen oog voor elkaar kan blijven hebben. Ik kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten en te leren kennen. Tot snel!

 

Dwight 

PHOTO-2020-05-08-21-17-22.jpg

Dit is Dwight! Dwight werkt al enkele jaren bij Bodhi op de maandag. Hij helpt ons op de groep met koken, opruimen, spullen klaarzetten maar ook door grapjes te maken met de kinderen en soms zelfs met het geven van een optreden. Sommige kinderen vinden Dwight in het begin een beetje spannend maar als ze hem eenmaal kennen dan worden het echte maatjes. Wat de kinderen vooral met Dwight doen is ontzettend hard lachen om zijn grapjes. Zo is hij bij Bodhi niet alleen een hele fijne hardwerkende collega maar ook een ontzettend goede sfeermaker!