top of page

CRIS

Al jaren droom ik ervan om een verschil te maken, zo ook in de kinderopvang. Een kinderopvang organisatie waar ik mijn kennis en kunde in kwijt kan. Het werken in de jeugdhulpverlening tijdens mijn HBO opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening heeft mij bewust gemaakt van wat er mis kan gaan. Daarom wil ik mij inzetten voor de allerkleinsten om te zorgen dat het bij hen goed gaat. Dat zij een fijne, gezellige en gezonde jeugd hebben en zo kunnen opgroeien tot een gelukkige volwassene. Speerpunten voor mij in het werken met kinderen zijn: liefdevolle vriendelijkheid, aandacht, gezondheid, sociale ontwikkeling en morele ontwikkeling. Als oprichter van Bodhi Kinderopvang kijk ik ernaar uit om met mijn ideeën anderen te inspireren en mij te verbinden met gelijkgestemden. Graag werk ik samen en zet ik mij in voor anderen en een betere wereld!

cris.jpg
Het team: Over
Michelle .jpg

MICHELLE

Van jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wilde werken, specifiek met het jonge kind. Na het behalen van mijn diploma pedagogisch medewerker kinderopvang heb ik ervoor gekozen om de opleiding HBO Pedagogiek te gaan volgen. Ik wilde meer diepgang over de ontwikkeling en opvoeding van het kind en hoe ik dit als pedagogisch medewerker kan bevorderen. Ik vind het belangrijk dat er oog is voor het kind als individu en dat je je kan inleven en aanpassen aan het ontwikkelingsniveau van het kind. Ik leg vooral de nadruk op wat het kind al wel kan, op deze manier wil ik de ontwikkeling positief bevorderen en stimuleren. 
Bij Bodhi zorg ik met al mijn liefde en plezier voor de kinderen, wil ik dat ze zich thuis voelen en met veel plezier naar ons toe gaan!

Het team: Over
image.png

NATALIE

Mijn naam is Natalie, ik woon in Almere met mijn man, onze zoon van 7 en onze dochter van 4 jaar. 
De passie om met kinderen te werken was er altijd al, maar na de geboorte van mijn dochter wist ik dat ik de stap moest nemen en mijn oude baan (waar ik 16 jaar werkte) op moest zeggen en de opleiding gespecialiseerd pedagogische medewerker moest gaan volgen. 
Graag maak ik deel uit van de ontwikkeling van een kind. Ik vind het fijn dat wanneer een kind bij een kinderopvang is zij kunnen zijn wie ze willen zijn. Bij Bodhi is dat zeker mogelijk. 
De behoefte van een kind aanvoelen en volgen vind ik zo mooi. Bewust bezig zijn met kinderen en naar ze luisteren, niet alleen luisteren naar wat ze zeggen maar ook goed kijken naar wat hun non-verbale taal je vertelt. 
Interactie met de kinderen en het doen van activiteiten vind ik erg leuk, daar krijg ik zoveel energie van. 
Bij Bodhi kan ik mijn talenten toepassen en leer ik elke dag wat nieuws (vooral van de kinderen). Ook gezonde voeding heeft mijn interesse, jezelf van binnenuit mooi maken door gezonde en biologische voeding. Zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn. Bij Bodhi werken is elke dag een feestje. Ik begin iedere dag met het zetten van een intentie zetten voor een mooie dag!

Het team: About
Image Fiona .png

FIONA

Werken met kinderen begon bij mij, doordat ik op jonge leeftijd gevraagd werd om een keer op te passen. Dat vond ik zo leuk om te doen, dat ik daarna meerdere oppasadresjes kreeg en daarna dan ook de richting Zorg & Welzijn ben gaan volgen. Al snel volgde daarna de opleiding tot pedagogisch medewerker in de kinderopvang en ben ik daarna meteen aan de slag gegaan binnen de kinderopvang. Doordat ik naast mijn studie ook in de retail werkte en het daar ook heel erg naar mijn zin had, ben ik even een tijdje de kinderopvang uitgegaan. Maar het werken met kinderen miste ik wel heel erg en heb ik altijd uitgesproken. Toen er op een gegeven moment gezocht werd naar een pedagogisch medewerker met vaste uren bij Bodhi, ben ik bewust de switch gaan maken om toch terug de kinderopvang in te gaan. Ik wist dat ik bij Bodhi meteen op mijn plek zou zijn en dat was ook zo! Een gezonde kinderopvang met biologische voeding, waar we bewust bezig zijn met de kinderen en de natuur. Een opvang waar we elke dag naar buiten gaan, weer of geen weer! We hebben hier oog voor elkaar, voor de kinderen en de ouders en maken vooral heel veel plezier! Naast dat ik bij Bodhi met veel plezier werk, sport ik ook graag en vooral in de buitenlucht. Ik speel dan ook American Football voor vrouwen wat niet alleen een ruige sport is, maar een sport waar je tactisch moet nadenken en veel uitdagingen je tegemoet komen. Waar we letterlijk vallen en weer opstaan! Uitdagingen kennen we genoeg in het leven en het is mooi om deze al vroeg te stimuleren bij het jonge kind. Door te kijken wat een kind al durft en vanuit daar samen de uitdaging aan te gaan. Ik wil dat een kind zich bij mij op zijn/ haar gemak voelt en vanuit daar zichzelf durft te ontplooien. Zodat ik het kind positief kan stimuleren en dat we op die manier samen verder groeien in onze ontwikkelingen en dat doen in een kleinschalige omgeving met oog voor onze omgeving, maar vooral ook voor elkaar!

Liefs Fiona

Het team: About
bottom of page