top of page

CRIS

Al jaren droom ik ervan om een verschil te maken, zo ook in de kinderopvang. Een kinderopvang organisatie waar ik mijn kennis en kunde in kwijt kan. Het werken in de jeugdhulpverlening tijdens mijn HBO opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening heeft mij bewust gemaakt van wat er mis kan gaan. Daarom wil ik mij inzetten voor de allerkleinsten om te zorgen dat het bij hen goed gaat. Dat zij een fijne, gezellige en gezonde jeugd hebben en zo kunnen opgroeien tot een gelukkige volwassene. Speerpunten voor mij in het werken met kinderen zijn: liefdevolle vriendelijkheid, aandacht, gezondheid, sociale ontwikkeling en morele ontwikkeling. Als oprichter van Bodhi Kinderopvang kijk ik ernaar uit om met mijn ideeën anderen te inspireren en mij te verbinden met gelijkgestemden. Graag werk ik samen en zet ik mij in voor anderen en een betere wereld!

cris.jpg
Het team: Over
Michelle .jpg

MICHELLE

Van jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wilde werken, specifiek met het jonge kind. Na het behalen van mijn diploma pedagogisch medewerker kinderopvang heb ik ervoor gekozen om de opleiding HBO Pedagogiek te gaan volgen. Ik wilde meer diepgang over de ontwikkeling en opvoeding van het kind en hoe ik dit als pedagogisch medewerker kan bevorderen. Ik vind het belangrijk dat er oog is voor het kind als individu en dat je je kan inleven en aanpassen aan het ontwikkelingsniveau van het kind. Ik leg vooral de nadruk op wat het kind al wel kan, op deze manier wil ik de ontwikkeling positief bevorderen en stimuleren. 
Bij Bodhi zorg ik met al mijn liefde en plezier voor de kinderen, wil ik dat ze zich thuis voelen en met veel plezier naar ons toe gaan!

Het team: Over

FIERKE

Het zorgen voor kinderen heb ik altijd al leuk gevonden. Ik heb vanaf mijn tiener jaren veel opgepast op de kinderen uit mijn omgeving. Later ben ik als vaste oppas bij gezinnen thuis gaan werken. De opleiding Sociaal Pedagogisch werk was daarom een passende opleiding voor mij. Ik doe dit werk nog steeds met veel plezier.


Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en gezien voelen. Ik hecht veel waarde aan rust en aandacht voor elkaar zodat ieder kind zich op zijn of haar eigen manier en ritme kan ontwikkelen. Kinderen leren van mij maar ik leer ook van kinderen. Ik kan zo genieten van de kinderlijke verwondering van elk kind. De kleine en simpele dingen van het leven. 


Bij Bodhi mag iedereen zichzelf zijn en zich laten zien. De kleinschaligheid is fijn waardoor dat ook makkelijk kan. Ik voel me gewaardeerd en ik denk iedereen die hier komt. Kinderen, ouders en collega’s. Dat is waarom ik met veel plezier bij Bodhi werk.

PHOTO-2023-05-09-21-53-57.jpg
Het team: About
image.png

NATALIE

Mijn naam is Natalie, ik woon in Almere met mijn man, onze zoon van 7 en onze dochter van 4 jaar. 
De passie om met kinderen te werken was er altijd al, maar na de geboorte van mijn dochter wist ik dat ik de stap moest nemen en mijn oude baan (waar ik 16 jaar werkte) op moest zeggen en de opleiding gespecialiseerd pedagogische medewerker moest gaan volgen. 
Graag maak ik deel uit van de ontwikkeling van een kind. Ik vind het fijn dat wanneer een kind bij een kinderopvang is zij kunnen zijn wie ze willen zijn. Bij Bodhi is dat zeker mogelijk. 
De behoefte van een kind aanvoelen en volgen vind ik zo mooi. Bewust bezig zijn met kinderen en naar ze luisteren, niet alleen luisteren naar wat ze zeggen maar ook goed kijken naar wat hun non-verbale taal je vertelt. 
Interactie met de kinderen en het doen van activiteiten vind ik erg leuk, daar krijg ik zoveel energie van. 
Bij Bodhi kan ik mijn talenten toepassen en leer ik elke dag wat nieuws (vooral van de kinderen). Ook gezonde voeding heeft mijn interesse, jezelf van binnenuit mooi maken door gezonde en biologische voeding. Zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn. Bij Bodhi werken is elke dag een feestje. Ik begin iedere dag met het zetten van een intentie zetten voor een mooie dag!

Het team: About
bottom of page