top of page

INFORMATIE

Folder voor ouders

In onderstaande folder staat allerlei informatie die handig is om te weten wanneer jullie kindje bij Bodhi start. Het is raadzaam deze folder te lezen voordat jullie op intake komen. We nodigen jullie een maand voor de start uit voor de intake en plannen dan het wennen in.

Informatie : Tekst

OUDERCOMMISSIE

We zoeken nog een enthousiaste ouder!

Bij Bodhi hebben we een actieve oudercommissie die 3 a 4 keer per jaar bijeenkomt. We bespreken het beleid, de uurprijs maar ook bedenken we leuke plannen voor bijvoorbeeld de viering van Sinterklaas, Kerst, het tuinfeest en eventuele ouderavonden. Je kunt ze bereiken via info@bodhi-kinderopvang.nl.

Informatie : Tekst

KLACHTENCOMMISSIE

Hoewel we allemaal ons best doen om er een geweldige tijd van te maken kan het zijn dat er toch dingen anders gaan dan gehoopt. Wij lossen dit graag samen op. Mocht dat niet meer lukken dan kan eventueel de oudercommissie nog helpen. Mocht dat ook niet helpen dan mag er altijd contact opgenomen worden met de 'Klachten commissie Kinderopvang'. Wij zijn bij hen aangesloten. Gelukkig hebben wij het tot nu toe altijd met elkaar kunnen oplossen. 

Informatie : Tekst

PRIVACY

Om ons werk goed te kunnen uitvoeren, hebben wij gegevens nodig van u en uw kind. Deze gegevens zijn privacygevoelig. Daarom zullen wij zorgvuldig omgaan met uw gegevens. 
Zo hebben onze medewerkers een geheimhoudingsplicht over alles wat er gebeurd binnen de locaties. Wanneer er mogelijk een advies noodzakelijk is van een andere discipline zoals de GGD, dan zal dit eerst in overleg met de ouder worden besproken.
In ons digitaal kindsysteem bewaren wij uw gegevens voor de opvang en facturatie. Deze gegevens kunt u inzien door in te loggen met uw eigen code. Deze gegevens kunt u inzien, veranderen en vragen om verwijdering als u dat nodig acht. Op het inschrijfformulier en tijdens de intake kunt u aangeven of foto’s van uw kind wel of niet gedeeld mogen worden op onze Facebook site en/of website www.bodhi-kinderopvang.nl.

Informatie : Tekst

GGD RAPPORTEN

Sinds de invoering van de Wet Kinderopvang in 2005, moeten aanbieders in de kinderopvangbranche om wettelijk erkend te worden en geregistreerd te zijn, zich houden aan alle normen en regels zoals de Wet Kinderopvang deze omschrijft. 

Jaarlijks wordt Bodhi Kinderopvang daarom gecontroleerd door de GGD door middel van aangekondigde of onaangekondigde inspectie. Om een indruk te geven van de kwaliteit met betrekking tot de gecontroleerde punten en de laatste inspectierapporten kunt u klikken op onderstaande downloadlinks.

Onderstaanden zijn de meest recente rapporten. 

Informatie : Tekst

OUDERE GGD RAPPORTEN

RAPPORT 2017

RAPPORT 2018

RAPPORT 2019

Downloaden

RAPPORT 2019

Downloaden

RAPPORT 2020

Download

RAPPORT 2021

Download
Informatie : Bestanden
bottom of page